Beoordelingen van Il Forno Utrecht

Recente recensies van Il Forno Utrecht

4 sterren na 50 reviews

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker! Pizza met courgette en spinazie. Echt een aanrader!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede service. Ik kom hier zeker nog terug!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heel lekker. Extra knapperig randje dit keer. Gewoon perfect.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:15 uur hadden we twee pizza's besteld. Na 1,5 uur hebben we Il Forno gebeld om te vragen waar de pizza's bleven. Ze zeiden dat ze er met een kwartiertje zouden zijn. Uiteindelijk werden ze om 20:15 uur bezorgd. Toen bleek dat ze bij een van de pizza's de extra topping (waarvoor we al wel hadden betaald waren vergeten). Ter compensatie voor het wachten hebben we 1 blikje frisdrank gekregen. De smaak van de pizza's was matig. Niet voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Per ongeluk verkeerde pizza besteld, bij afhalen waren ze zeer begripvol. Ik hoefde niet te betalen voor de verkeerde bestelling en mocht deze bovendien gratis meenemen!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pizza, royalen en lekkere salade

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk maar door het transport was de korst wat taai geworden. Prima belegde pizza, verder erg lekker. De salade bevatte amper verse groenten, meeste waren groenten uit het zuur. Dat had ik liever eerder geweten maar het was een flinke bak met ruim mozzarella. Het door mij gekozen ijs bleek niet meer op voorraad, werd keurig gebeld met alternatieven. De bezorging duurde een uur maar de bezorger hield ruim afstand: keurig, in deze tijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed, ondanks drukte op Koningsdag! 7 heerlijke pizza's met juiste temperatuur

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gepland om 18.15, stond om 17.30 al voor de deur. Kon echt pas om 18.15 eten dus pizza koud geworden. Op de reactie dat de bezorger een beetje vroeg was kreeg ik terug dat hij het ook druk had. Ja snap ik... maar daarom plan ik ook een bezorgtijd in, zodat je er rekening mee kan houden. Als het te druk is is het beter om de optie van bezorgtijden niet aan te bieden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was kwalitatief prima!. Helaas duurde de bezorging (vanaf het mailtje dat de bezorger onderweg was) 45 min! De pizza was dus nagenoeg koud. Mocht de bezorger in dit soort situaties weten dat hij al zo lang onderweg is, keer dan om. Maak een nieuwe. Stuur even een mailtje dat er vertraging is. Probleem opgelost. Maar een koude pizza aan iemand leveren is niet leuk.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede bodem!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Outstanding time and time again

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestel ik bij Il Forno een aantal keer per jaar een grote hoeveelheid pizza's voor op kantoor. De pizza's zijn groot en erg lekker en het aanbod is ruim. De bezorging is de laatste keren iets aan de vroege kant: 17:45 in plaats van 18:00. Maar altijd door erg vriendelijke bezorgers en soms zelfs door de eigenaar zelf!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en een kwartier zitten wachten. Waardeloos!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd heerlijk, deze keer helaas droog en minder vers. Hopelijk volgende keer de kwaliteit zoals we gewend waren.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw/koud

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beroerder kan het niet. Na bijna 2 uur wachten en tevergeefs bellen (in gesprek) heeft mijn man de pizza’s zelf opgehaald. Ik Forno gaf aan teveel bestellingen te hebben, er werd geen sorry gezegd. De pizza’s waren toevallig net klaar. De pizza’s waren lauw en uitgedroogd.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 5 kwartier. Daarnaast was de pizza koud toen hij werd bezorgd en daardoor niet meer lekker.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza's was erg goed! Levering half uur later, kon helaas geen telefonisch contact krijgen om te controleren hoe de status was.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s. Nu wel 4e keer(!) op rij dat ze geen saus bij de pizza doen terwijl dat wel bij de pizza shoarma vermeldt staat

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer teleurgesteld. Ik pas om hier weer te bestellen. Succes met je onderneming.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Dat was helaas de eerste en laatste keer dat ik bij Il Forno heb besteld. Bezorger heeft netjes excuus gemaakt maar dat mocht niet baten.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar duurde wat lang 1,25 uur (zaterdagavond) en was al aan de koude kant.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed warm en aardige bezorgers. Lekker pizza

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en lekker snel klaar.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor 31 okt. 16 pizza's besteld met een levertijd van 17.45u. De pizza's werden op tijd bezorgd. We hebben met z'n allen genoten van de heerlijke pizza's.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, goede en snelle service. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De afhaal bestelling was niet op tijd klaar, heb zeker 15 minuten moeten wachten. Kwaliteit is prima.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam half uur te laat en de pizza's waren koud. Ze waren wel lekker, vandaar de 4 sterren

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , warm en vooral lekker

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede pizza's. Gevraagd of ze bij de pizza Hawai een gebakken ei konden toevoegen. Zonder extra kosten zat die er bij! Helemaal top!!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokant en lekker

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met grote verbazing ontvang ik van jullie deze mail. Na een uur gewacht te hebben op onze bestelling hebben wij contact opgenomen met jullie. Het blijkt dat jullie op zondag gesloten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag 11/7 rond 8 uur pizza's besteld via de site. Bevstiging per e-mail maar pizza's nooit gekregen. Telefonisch was Il forno niet bereikbaar. Vorige keer toen we bestelden zat er op de pizza rucola geen rucola! Dit lijkt nergens op. Terwijl de pizza's als ze komen over het algemeen erg lekker zijn. Jammer dus!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs, kwaliteit & service, prima. Na online besteld te hebben, werd ik gebeld dat de pizza's binnen 15 minuten klaar konden zijn ipv 40 minuten.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed verzorgt en bezorgt en ze zeer attent als het iets niet klopt word je gebeld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie pizza’s besteld. Kwartiertje te laat bezorgd (slecht weer, vrijdag avond), maar wel door een aardige bezorger. 1 pizza was nogal zwart. De rest had lekker veel kaas en een iets dikkere en zachtere bodem dan we gewend zijn, maar de kinderen vonden het wel lekker. Van mij mag de bodem dunner.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza'a en supersnel bezorgd

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.