Beoordelingen van Il Forno Utrecht

Recente recensies van Il Forno Utrecht

3 sterren na 16 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb mijn bestelling niet thuis gekregen

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokant en lekker

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond eten besteld en niet eens ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met grote verbazing ontvang ik van jullie deze mail. Na een uur gewacht te hebben op onze bestelling hebben wij contact opgenomen met jullie. Het blijkt dat jullie op zondag gesloten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd bevestigd per mail, wij hoorden daarna niks. De telefoon werd niet opgenomen. Overal (online) stond dat de pizzeria open was. We zijn er na 1,5 uur wachten heen gegaan om te kijken wat er aan de hand was, toen bleek dat de pizzeria gesloten was. Wanneer, tegen de gepubliceerde openingstijden in, de zaak dicht is, moet het toch niet mogelijk zijn een bestelling te plaatsen! Erg onprofessioneel.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee uur op ons eten gewacht, meerdere keren gebeld en geen gehoor. Daarna zijn we langs gefietst en bleek Il forno dicht te zijn. Ik heb wel ruim 34 euro betaald voor pizza en pasta die ik niet ontvangen heb en wil daarom mijn geld terug. Ik vind het heel jammer dat er geen berichtje op de site stond dat bestellen niet mogelijk was. Ik vind het ook erg jammer dat ik geen bericht heb gekregen nadat mijn bestelling geplaatst was. Het viel me eerlijk gezegd allemaal nogal tegen omdat ik andere keren heel tevreden over Il Forno was

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Hoe laag mag het zijn? Voor 35 Euro aan pizza’s besteld en betaald. Toen we ze wilden ophalen bleek de winkel gesloten! Geen pizza’s en geld weg. Ik hoop dat jullie niet failliet zijn.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren 2 pizza’s besteld en betaald. Bevestiging van de bestelling maar geen pizza’s gekregen. Il forno telefonisch niet bereikbaar. Via Thuisbezorgd gezien dat Il forno gesloten is!!! Waarom staat dat niet op de website? Graag contact voor terugbetaling van de pizza’s.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag 11/7 rond 8 uur pizza's besteld via de site. Bevstiging per e-mail maar pizza's nooit gekregen. Telefonisch was Il forno niet bereikbaar. Vorige keer toen we bestelden zat er op de pizza rucola geen rucola! Dit lijkt nergens op. Terwijl de pizza's als ze komen over het algemeen erg lekker zijn. Jammer dus!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren pizza besteld. Betaald, maar bestelling is niet geleverd. Ben zelfs langs geweest. Restaurant niet in bedrijf! Wat is hier aan de hand? Ik krijg op geen enkele wijze contact. Ik wil mijn geld terug!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs, kwaliteit & service, prima. Na online besteld te hebben, werd ik gebeld dat de pizza's binnen 15 minuten klaar konden zijn ipv 40 minuten.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed verzorgt en bezorgt en ze zeer attent als het iets niet klopt word je gebeld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie pizza’s besteld. Kwartiertje te laat bezorgd (slecht weer, vrijdag avond), maar wel door een aardige bezorger. 1 pizza was nogal zwart. De rest had lekker veel kaas en een iets dikkere en zachtere bodem dan we gewend zijn, maar de kinderen vonden het wel lekker. Van mij mag de bodem dunner.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered a Jan van Scorel pizza at 20:30, it arrived after 22:00, and although it had fresh spinach on top, it did not have creme fraiche but blue cheese instead. A big disappointment.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza'a en supersnel bezorgd

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.