Beoordelingen van Il Forno Utrecht

Recente recensies van Il Forno Utrecht

4 sterren na 106 reviews

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t duurde een uur en een kwartier voordat t eten bezorgd werd. De pizza was lauw. De pasta dello chef had geen saus. t was heel erg droog. Dit is niet wat ik van ze gewend ben.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Lekker pittig en warm. En een super bodem. Goed gebakken en uitstekende smaak.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en heel vers. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was 1 pizza te weinig geleverd, maar die werd supersnel nageleverd. Prima pizza's!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam te vroeg (veel te vroeg) en een opgewarmde pizza is minder lekker dan een die net uit dde oven komt

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas vielen tegen, enorm zacht en weinig beleg. Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren zeer zuinig belegd, ondanks extra kaas op de viersoortenkaaspizza en extra champignons op de pizza funghi. Jammer, laatste paar maanden zijn de pizza’s niet meer zo lekker en rijkbelegd als eerder het geval was!!!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden extra vlees, ananas en kaas besteld er zaten 2 stukjes ananas op geen extra kaas geen knoflooksaus. Pizzas waren slap. Dit is niet wat we gewend zijn.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de pizza niet zo lekker. De tomatensaus was waterig en niet op smaak gemaakt. Ook zat er bijna geen kaas op. Jammer want meestal zijn de pizza’s heerlijk. Volgende keer beter maken!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza’s, alsof ze al zeker een uur hadden gelegen voor ze werden bezorgd. Geen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Aanrader!!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld bij Il Forno en gewoonlijk erg tevreden over de snelle levering en goede kwaliteit pizza, alleen de vandaag bestelde pizza Hawaii was niet erg lekker. Weinig ananas en de aanwezige ananas had een nare nasmaak. Alle andere keren bestellen altijd goede ervaringen gehad!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de verkeerde Pizza ontvangen na telefonisch contact krijg ik de volgende keer iets extra

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s duurden even voordat ze gebracht werden. Zagen er wel goed uit. Wel machtig. Iets teveel kaas.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vanaf bestelling duurde 1 uur 25 min. Pizza's waren lauw, ingredient bij zalm pizza (sla) ontbrak

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza’s! Voortaan wel even de opmerking bij de bestelling lezen, de spinazie miste;)

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, ga zeker nog een keer bestellen

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden onze Pizza besteld om af te leveren om 18.00 uur, maar de bezorger stond er om 17.00 uur. Pizza waren koud.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, lekkere pizza

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde een uur. Toen die aankwam was de pizza koud. Bezorger verontschuldige zich wel dat het lang duurde. Verder was het wel redelijke kwaliteits ingrediënten op de pizza. Beetje matig zo alles zo bij elkaar.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, maar de - normaal lekkere - pizza's waren vandaag erg doorbakken en droog. We proefden niet de kwaliteit die we gewend zijn...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza, was heerlijk, goed belegd. Bezorging heel vlot en netjes.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een treurige pizza zeg: de Jan van Scorel zou belegd zijn met o.a. tomaat en spinazie, maar er zat letterlijk (!) geen tomaat en spinazie op. Ik kon mijn ogen gisteravond echt niet geloven. En dan was de pizza ook nog in zeer ongelijke stukken gesneden, hoe moeilijk kan het zijn? Dit was voor ons de eerste en laatste keer dat we hier pizza bestellen!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De tomatensaus was iets te pittig (smaakt niet Italiaans).

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de pizza's koud en drie kwartier later dan gevraagd. Nadat ik dit meldde werden excuses gemaakt, en een compensatie aangeboden. Dat vind ik een redelijk en klant vriendelijk gebaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en goede bezorging gisteren!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede bezorging

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi! Het valt ons op dat de bezorging de laatste tijd veel langer duurt. Gisteren meer dan anderhalf uur! De pizza's zijn meestal wel lekker.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten meer dan een uur wachten ik heb 3 keer gebeld en er werd gezegt dat ze het druk hadden maar als we niet blij waren Met het eten mochten we bellen Dat gebeurde de pizza's waren niet warm De chef heeft het goed opgelost en stuurde ze overnieuw na

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren niet gaar. Jammer. Wel ruim belegd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werden de pizza’s pas na bellen en een uur later bezorgd. Maar de pizza’s zelf zijn echt super heerlijk en achteraf het wachten waard geweest.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na toch wat langer wachten dan gehoopt kwamen de pizza’s. Ze zaten wat scheefgezakt in de doos waardoor de kaas van de quattro formaggi er af was gelopen en de shoarma aan 1 kant zat, maar de pizza’s waren wel goed warm en smaakten goed. Wat een grote teleurstelling was: het bakje knoflooksaus ontbrak bij de pizza shoarma. Helaas was de bezorger al weggereden toen we dit ontdekten.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op de webpagina verscheen uiterste bezorgtijd 18.00; het duurde tot 18.20

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en hete pizza’s. Rijk belegd, smaakte goed!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles tip-top: snel geleverd, vriendelijk, en de pizza's smaakten goed.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren snel en warm geleverd en smaakten goed!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren weer heerlijk en de bezorging prima! Dank jullie wel.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Margarita zonder Italiaanse kruiden. Salade: verlepte sla, Bezorging: draaiende scooter meter van de voordeur, ipv pizza geuren in huis, stank van uitlaatgassen

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer prima. Bezorging ook!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza Mista helaas echt niet lekker. Smaakt naar kant en klaar producten en heel zout. Niet opgegeten.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was te kort gebakken: te licht van kleur en niet helemaal gaar.graag volgende keer wat mooier bruin. Altijd zijn jullie aardig aan de telefoon.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s, zeer smaakvol en goed belegd. Bezorging is ook prima!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren heerlijke pizza's en ondanks de drukte en de warmte op tijd en warm bezorgd!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, snelle bezorging

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al voor de 7e keer oid besteld, heerlijke pizza! Vooral de Tonno Speciale en de Tartufo zijn een aanrader!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 1,5 uur voordat de pizza’s er waren voor een doordeweekse dag.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere dunne bodem en meer dan voldoende van kaas voorzien.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bodem mag nog net iets krokanter verder prima pizza! En...precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker! Pizza met courgette en spinazie. Echt een aanrader!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede service. Ik kom hier zeker nog terug!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heel lekker. Extra knapperig randje dit keer. Gewoon perfect.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:15 uur hadden we twee pizza's besteld. Na 1,5 uur hebben we Il Forno gebeld om te vragen waar de pizza's bleven. Ze zeiden dat ze er met een kwartiertje zouden zijn. Uiteindelijk werden ze om 20:15 uur bezorgd. Toen bleek dat ze bij een van de pizza's de extra topping (waarvoor we al wel hadden betaald waren vergeten). Ter compensatie voor het wachten hebben we 1 blikje frisdrank gekregen. De smaak van de pizza's was matig. Niet voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Per ongeluk verkeerde pizza besteld, bij afhalen waren ze zeer begripvol. Ik hoefde niet te betalen voor de verkeerde bestelling en mocht deze bovendien gratis meenemen!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pizza, royalen en lekkere salade

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk maar door het transport was de korst wat taai geworden. Prima belegde pizza, verder erg lekker. De salade bevatte amper verse groenten, meeste waren groenten uit het zuur. Dat had ik liever eerder geweten maar het was een flinke bak met ruim mozzarella. Het door mij gekozen ijs bleek niet meer op voorraad, werd keurig gebeld met alternatieven. De bezorging duurde een uur maar de bezorger hield ruim afstand: keurig, in deze tijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed, ondanks drukte op Koningsdag! 7 heerlijke pizza's met juiste temperatuur

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gepland om 18.15, stond om 17.30 al voor de deur. Kon echt pas om 18.15 eten dus pizza koud geworden. Op de reactie dat de bezorger een beetje vroeg was kreeg ik terug dat hij het ook druk had. Ja snap ik... maar daarom plan ik ook een bezorgtijd in, zodat je er rekening mee kan houden. Als het te druk is is het beter om de optie van bezorgtijden niet aan te bieden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was kwalitatief prima!. Helaas duurde de bezorging (vanaf het mailtje dat de bezorger onderweg was) 45 min! De pizza was dus nagenoeg koud. Mocht de bezorger in dit soort situaties weten dat hij al zo lang onderweg is, keer dan om. Maak een nieuwe. Stuur even een mailtje dat er vertraging is. Probleem opgelost. Maar een koude pizza aan iemand leveren is niet leuk.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met goede bodem!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Outstanding time and time again

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestel ik bij Il Forno een aantal keer per jaar een grote hoeveelheid pizza's voor op kantoor. De pizza's zijn groot en erg lekker en het aanbod is ruim. De bezorging is de laatste keren iets aan de vroege kant: 17:45 in plaats van 18:00. Maar altijd door erg vriendelijke bezorgers en soms zelfs door de eigenaar zelf!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en een kwartier zitten wachten. Waardeloos!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd heerlijk, deze keer helaas droog en minder vers. Hopelijk volgende keer de kwaliteit zoals we gewend waren.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw/koud

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beroerder kan het niet. Na bijna 2 uur wachten en tevergeefs bellen (in gesprek) heeft mijn man de pizza’s zelf opgehaald. Ik Forno gaf aan teveel bestellingen te hebben, er werd geen sorry gezegd. De pizza’s waren toevallig net klaar. De pizza’s waren lauw en uitgedroogd.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 5 kwartier. Daarnaast was de pizza koud toen hij werd bezorgd en daardoor niet meer lekker.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza's was erg goed! Levering half uur later, kon helaas geen telefonisch contact krijgen om te controleren hoe de status was.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s. Nu wel 4e keer(!) op rij dat ze geen saus bij de pizza doen terwijl dat wel bij de pizza shoarma vermeldt staat

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer teleurgesteld. Ik pas om hier weer te bestellen. Succes met je onderneming.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Dat was helaas de eerste en laatste keer dat ik bij Il Forno heb besteld. Bezorger heeft netjes excuus gemaakt maar dat mocht niet baten.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar duurde wat lang 1,25 uur (zaterdagavond) en was al aan de koude kant.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed warm en aardige bezorgers. Lekker pizza

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en lekker snel klaar.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor 31 okt. 16 pizza's besteld met een levertijd van 17.45u. De pizza's werden op tijd bezorgd. We hebben met z'n allen genoten van de heerlijke pizza's.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, goede en snelle service. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De afhaal bestelling was niet op tijd klaar, heb zeker 15 minuten moeten wachten. Kwaliteit is prima.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam half uur te laat en de pizza's waren koud. Ze waren wel lekker, vandaar de 4 sterren

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , warm en vooral lekker

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede pizza's. Gevraagd of ze bij de pizza Hawai een gebakken ei konden toevoegen. Zonder extra kosten zat die er bij! Helemaal top!!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokant en lekker

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met grote verbazing ontvang ik van jullie deze mail. Na een uur gewacht te hebben op onze bestelling hebben wij contact opgenomen met jullie. Het blijkt dat jullie op zondag gesloten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag 11/7 rond 8 uur pizza's besteld via de site. Bevstiging per e-mail maar pizza's nooit gekregen. Telefonisch was Il forno niet bereikbaar. Vorige keer toen we bestelden zat er op de pizza rucola geen rucola! Dit lijkt nergens op. Terwijl de pizza's als ze komen over het algemeen erg lekker zijn. Jammer dus!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs, kwaliteit & service, prima. Na online besteld te hebben, werd ik gebeld dat de pizza's binnen 15 minuten klaar konden zijn ipv 40 minuten.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed verzorgt en bezorgt en ze zeer attent als het iets niet klopt word je gebeld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie pizza’s besteld. Kwartiertje te laat bezorgd (slecht weer, vrijdag avond), maar wel door een aardige bezorger. 1 pizza was nogal zwart. De rest had lekker veel kaas en een iets dikkere en zachtere bodem dan we gewend zijn, maar de kinderen vonden het wel lekker. Van mij mag de bodem dunner.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza'a en supersnel bezorgd

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.