Beoordelingen van Il Forno Utrecht

Recente recensies van Il Forno Utrecht

5 sterren na 17 reviews

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en lekker snel klaar.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor 31 okt. 16 pizza's besteld met een levertijd van 17.45u. De pizza's werden op tijd bezorgd. We hebben met z'n allen genoten van de heerlijke pizza's.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, goede en snelle service. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De afhaal bestelling was niet op tijd klaar, heb zeker 15 minuten moeten wachten. Kwaliteit is prima.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam half uur te laat en de pizza's waren koud. Ze waren wel lekker, vandaar de 4 sterren

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , warm en vooral lekker

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede pizza's. Gevraagd of ze bij de pizza Hawai een gebakken ei konden toevoegen. Zonder extra kosten zat die er bij! Helemaal top!!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokant en lekker

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met grote verbazing ontvang ik van jullie deze mail. Na een uur gewacht te hebben op onze bestelling hebben wij contact opgenomen met jullie. Het blijkt dat jullie op zondag gesloten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag 11/7 rond 8 uur pizza's besteld via de site. Bevstiging per e-mail maar pizza's nooit gekregen. Telefonisch was Il forno niet bereikbaar. Vorige keer toen we bestelden zat er op de pizza rucola geen rucola! Dit lijkt nergens op. Terwijl de pizza's als ze komen over het algemeen erg lekker zijn. Jammer dus!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prijs, kwaliteit & service, prima. Na online besteld te hebben, werd ik gebeld dat de pizza's binnen 15 minuten klaar konden zijn ipv 40 minuten.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed verzorgt en bezorgt en ze zeer attent als het iets niet klopt word je gebeld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie pizza’s besteld. Kwartiertje te laat bezorgd (slecht weer, vrijdag avond), maar wel door een aardige bezorger. 1 pizza was nogal zwart. De rest had lekker veel kaas en een iets dikkere en zachtere bodem dan we gewend zijn, maar de kinderen vonden het wel lekker. Van mij mag de bodem dunner.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza'a en supersnel bezorgd

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.